Next Level powervrouw Groep

Dit voorjaar staat er een geweldig krachtig Selfcare groepsprogramma op het programma! Waar verlang jij naar? Voel jij dat je nu gaat voor datgene dat je het liefste wilt? Of merk je dat je te vaak nog excuses verzint of de beren op de weg ziet? Wat als jij je eigen cheerleader kunt worden? In een groep gelijkgestemde vrouwen met ambitie en passie stappen zetten die je nu nog niet zet.

Van meer rust in je hoofd en lijf, en meer kracht in jezelf en je lichaam. Wil jij je sexy & krachtig voelen en meer van jezelf laten zien?

Ben jij klaar voor jouw volgende stap?

Het drie maanden traject bestaat uit:

Tien weken Online sessies

2x training 30 min online van 7.00-7.30u

3 Live Dagen

Zaterdag 9 april 9.30-13.30
Zaterdag 7 mei 9.30-15.00
Laatste nog in overleg

2x 1:1 sessie van 30 min

Kosten €889

Neem contact op zodat we kunnen ontdekken of jij in deze groep past

06-44347585
irisplaat@ gmail.com

LEVEL UP POWERVROUW

Veel vrouwen verlangen naar meer kracht en willen met meer vertrouwen in het leven staan. En ondernemen toch geen actie.

Het gezin, geld, tijd, werk… er is altijd wel een reden om iets niet te doen. Maar kijk eens heel eerlijk naar jezelf.. Stel je wel de juiste prioriteiten? Jouw gezondheid, jouw ambitie, jouw grenzen, de relaties die je wilt hebben. Leven op jouw voorwaarden.

Dit is wat we gaan doen. Wat we nu wel gaan doen. Samen, met elkaar en met gelijkgestemde vrouwen.

Ben jij de jonge kinderen fase voorbij, maar voel je dat er meer in je zit dan dat er nu uitkomt? Of zit je er nog midden in, maar voel je dat jij nu stappen te zetten hebt omdat er een sterk vuur in jou brandt? Zit je nog te vaak in je hoofd? Wil jij je ontspannen en vaker sexy voelen? Krachtiger in je lijf? Doen waar je blij van wordt en hiervoor gaan staan? Grenzen stellen en daadkrachtigere keuzes maken? En ben je klaar voor om je daadkrachtiger te voelen?

Als jij in de spiegel kijkt, wil jij jezelf mooier, vrouwelijker, voelen. Je zou wel meer van jezelf willen laten zien. In je werk, in je relatie(s) en naar je kinderen toe. Het is tijd.

Herken jij je hierin?

Ik voel ..
.. me te vaak vermoeid met weinig energie
.. me best onzeker over mijn lijf, meer dan dat ik zou willen
.. dat ik mijn bekken en lijf vastzet. Ik heb nek/ rug/ schouderpijn.
.. me ongemakkelijk in bikini of dat ene leuke jurkje dat ik wel graag aan wil doen
.. dat ik van mezelf moet sporten, of ik wil wel maar sport nog niet echt
.. een onrust omdat ik veel ideeën in mijn hoofd heb over wat ik zou willen doen, maar ik onderneem nog geen actie
.. een vuur, en dit mag er nu uit.

Voel je het? Dan is dit traject wat voor jou! Als je tenminste uit je comfortzone wilt stappen, want dat is zeker wat we gaan doen.

In de drie maanden van dit traject ga jij jouw vuur, innerlijke wijsheid, kracht en ontspanning voelen en inzetten bij het maken van keuzes. Je gaat je sterker voelen, en een flow ervaren in je leven. Training, kracht, mobility, ademhaling, meditatie, en laat je vooral verrassen tijdens de live dagen!!! Durf jij je pure zelf te laten zien voor de camera?

‘Trainen met iris werkt echt wonderlijk.
Allereerst ben ik sporten dankzij haar zachte vrouwelijke aanpak echt leuk gaan vinden. Daardoor doe ik het nu met plezier elke dag. Het luisteren naar mijn lichaam en met zachte kracht oefeningen doen heeft er bij mij voor gezorgd dat  ik sterker ben dan ooit.
De holistische aanpak werkt voor mij super, subtiel zonder veel woorden weet iris precies mijn uitdagingen te vatten en oefeningen te geven die mij helpen. Dit heeft er onder andere toe geleidt dat ik nu ook op werk veel beter mijn gevoel kan herkennen waardoor ik dingen die ik al een tijd met mentale coaches probeerde aan te pakken ineens opgelost  werden. Iris heeft me geholpen om mijn lijf te in lijn te brengen met mijn hoofd en dat werkt super! Want in je lichaam zit zoveel wijsheid.’ – Elise


%d bloggers liken dit: