1 op 1 training en coaching traject voor mama’s

Wij mama’s zijn geneigd om onszelf te vergeten als we voor anderen zorgen. Omdat we weten hoe belangrijk het is er voor de ander te zijn. Maar wist je dat je pas echt voor een ander kunt zorgen, als je eerst goed voor jezelf zorgt?

Vast wel.

Maar dan komt het schuldgevoel om de hoek kijken. Want zodra we wél die ruimte nemen voor onszelf, huilt er een baby. Moet je partner overwerken. Nemen we toch die extra taak aan op je werk, want je gaat ook al een half uur eerder naar huis dan die collega.

Juist daarom is dat mijn missie geworden. Dat mama’s zichzelf belangrijk vinden, tijd maken en de tijd nemen om te voelen wat ze nodig hebben. Dat ze dit gevoel mogen omarmen, en ruimte mogen gaan geven. Ervoor gaan kiezen om de eigen kracht op te zoeken en te vinden.

Iedere vrouw heeft het in zich om vanuit die kracht te leven, weet ik namelijk. Het vuur en de passie te voelen. Trots te zijn op haar eigen lijf. Fysiek en mentaal sterk te staan. Niet door keihard te knallen, jezelf uit te blussen. Ook dit is uit contact zijn met jezelf. Maar door in het lijf te komen. In beweging te zijn, vanuit uit liefde. Soms langzamer dan je gewend bent, maar altijd consistent.

Voel jij je lusteloos, niet blij met je lijf, en onrustig in je hoofd? Sta je altijd aan, neem je weinig rust?

Of kom je in de avond niet meer van de bank af als je dan eenmaal die rust neemt? Omdat je uitgeblust bent.

Ervaar je bekken, buik, rug of nekklachten? Urineverlies of een zwaar gevoel in je bekken?

Laten we aan de slag gaan!

Ja, we gaan trainen, komen letterlijk in beweging. Samen 10x een uur online of offline – omgeving Rosmalen. We bouwen spieren op, je verbetert je uithoudingsvermogen, je leert te bewegen vanuit kracht en ontspanning. We doen alles wat je met een personal trainer zou doen. En meer.

Dit traject gaat dus verder dan spieropbouw en het vergroten van je cardiovasculaire vermogen. Je stapt in het proces op weg naar je doel. Dit is Leuk! En zeker niet altijd gemakkelijk. Je komt je grenzen tegen. Ervaart weerstand. Als je vaak uit contact bent met je lijf, is het heel raar om opeens in contact te zijn met je lijf. Soms lijkt het alsof je niks voelt, maar zijn het de kleine stappen die je zet die uiteindelijk een grote sprong vormen.

Ik vind het belangrijk om te blijven afstemmen op jouw behoefte. En op dat wat je nodig hebt. Dus krijg je naast de uurtjes 1:1 ook oefeningen, workouts, kleine opdrachten voor thuis. Praktisch aan de slag dus en altijd lichaamsgericht. Je lijf dat zoveel te vertellen heeft over hoe het met je gaat. En hoe je er goed voor gaat zorgen.

Wat gaan we doen?
In dit drie maanden traject leer je hoé je iets doet (fysiek: coördinatie, drukverdeling, balans en core kracht) en ontdek je tools om in verbinding te blijven staan met je intuïtie. Vervolgens ga je staan, en sterker worden. Je gaat het doen. In je lijf, met je lijf, zodat jij je krachtig voelt en fysiek ook echt krachtiger wordt. 

Praktisch

Praktisch:

10 uur 1:1 personal training & Coaching via Zoom in een periode van 12 weken
12 weken coaching via whatsapp 
12 weken aan opdrachten, workouts, oefeningen (ongeveer elke twee weken een nieuwe workout, of elke week een korte oefening van 15 min – dit wordt persoonlijk afgestemd en moet haalbaar blijven)

Kosten

Maandelijks: 266,50 euro (3 termijnen)

In twee delen: 399,50 euro (2 termijnen)

799 euro in één keer 

Meer weten? Even bellen/ overleggen? +31 644347585, of mailen mag natuurlijk ook

Ik wil graag een gratis 1:1 sessie om kennis te maken

Stuur een mail of berichtje naar:
irisplaat@gmail.com
06-44347585

%d bloggers liken dit: